Contact

Alles waar we over schrijven kunnen we u mee helpen. Maar het gaat er in de eerste plaats vooral om dat u ervan genoten heeft, en met veel plezier heeft gelezen over uw interessegebieden.

En dat u weer terugkomt, om nieuwe artikelen te lezen. Maar u kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. 

Onze website

Deze website en alles erom heen is in eigen beheer bedacht en ontwikkeld. Wij helpen onze klanten dan ook  met het schrijven van teksten voor een website, jubileum of afscheid.

Wij bouwen uw online concept, inclusief SEO, geven uw promotie en marketing vorm en als u dat wilt voorzien we dat van een goed onderbouwd ondernemingsplan.

Tot slot stroomlijnen wij commerciële organisaties waarbij de strategie van uw onderneming tegen een evenwichtig bedrijfskundig licht kan worden gehouden.

De Vier Pennen is ons uithangbord van wat we vóór én met u kunnen doen en bereiken. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op of kijk voor meer informatie op deze pagina. Zie ook LinkedIn voor mijn profiel.

Contact

De Vier Pennen kunt bereiken via e-mail, info@vierpennen.nl.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met Reinout den Teuling onder nummer 06 21 57 83 93. Tot horens!?

De Vier Pennen – Amsterdam / Assen / Wormerveer / Oosterbeek

Kennemerland 136 9405 LM Assen

Share

Copyright © 2012-2014 De Vier Pennen.
Contact De Vier Pennen.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.