Over De Vier Pennen

Beeldmerk van de Vier PennenIn februari 2012 zaten we uren te wachten op een stampvol perron op de verlate trein naar Bangkok. Af en toe kwam en ging een trein, die naar Bangkok kwam ruim drie uur te laat aan uit Chang Mai.

Achter ons zat een monnik, op het bankje dat ruggelings tegen dat van ons was geplaatst.

In die uren bleef hij met hulp van gebarentaal en vreemde keelklanken contact met ons zoeken. Drie keer gaf hij ons een geschenk, één voor ons samen, één voor mijn reisgenote en één was voor mij, Reinout, een bundeltje met Vier Pennen….

De Vier Pennen is opgezet door Reinout den Teuling met een aantal verschillende gedachten en ideeën. De Vier Pennen als platform voor mooie verhalen, uit het dagelijks leven maar wel spannend geschreven…

Het geven van informatie aan ondernemers, het delen van expertise op het gebied van verkoop, maar ook het belichten van zin en onzin uit het dagelijks nieuws. Het betrekken van geschiedenis in het heden, hoe komt het dat Nederland zo is als het is?

Tenzij anders vermeld zijn alle artikelen en verhalen van eigen handen uit eigen ervaring opgetekend.

Share

2 Reacties op " Over De Vier Pennen "

  1. machteld schreef:

    Toch nog steeds nieuwsgierig: Wat waren de andere geschenken? en ben je er ooit achter gekomen waarom?

  2. We hadden honger, dat zal de monnik wel begrepen hebben. Toen kregen we een blikje ansjovis. Moesten we delen. Het tweede geschenk was een goudkleurige, zittende boeddha met de vijfkoppige slang die ik aan Angela moest (door)geven. Deze hebben we nooit echt begrepen en ook navraag in Nederland bij een boeddhistische organisatie leverde niks zinvols op, behalve het advies om ons te bekeren.

Copyright © 2012-2021 De Vier Pennen.
Contact De Vier Pennen.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.