Wie is…. Reinout?

Reinout den TeulingWelkom op mijn speciale c.v landingspage!

Dit weblog heb ik gemaakt met als doel meer te leren over het internet, hoe je een website bouwt en hoe zoekmachines werken. En ook al kom ik er weinig meer aan toe, ook het schrijven over uiteenlopende onderwerpen vind ik heel erg leuk.

En nu kan ik deze speciale pagina gebruiken om mezelf verder te presenteren, naast Linked IN en mijn CV. Want alhoewel ik fluitend naar mijn werk ga, ik ben toe aan een nieuwe uitdaging.

Om projectmatig in een team mee te werken als commercieel verantwoordelijke. Ik ben de motor in een project, hou de zaak aan de gang en trek vlot wat vlot getrokken moet worden. Zowel intern als in de overdracht van de opdrachtgever aan ons eigen projectteam.Hierbij word ik door mijn gave geholpen, om zoals een collega het recent nog zei “jij krijgt het toch altijd weer voor elkaar om iedereen met je mee te krijgen!”.

Hoe? Ontdek het zelf…

Reinout den Teuling – rdenteuling@yahoo.nl – 06 21 57 83 93

 

Share

Copyright © 2012-2021 De Vier Pennen.
Contact De Vier Pennen.
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.